Προσευχή Δημιουργός: dimitra.8 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μικρός ναος ο έρωτας και συ είσαι ο θεός μου
Να προσκυνώ κάθε πρωί να γίνεσαι το φως μου
Μια προσευχή στα χείλη μου, στα μάτια, στη καρδιά μου
με ευλάβεια ψιθυρίζω σα να ήσουνα κοντά μου
Βροχή αστέρια απο ψηλά φωτίζουνε το δρόμο
να μη χαθείς, μη ξεχαστείς να έρθεις να με ψάξεις
Έχω μια θέση στο ναό να έρθεις και να κάτσεις
Κι εγώ αγάπη μου γλυκιά θα σε φροντίζω μόνο
βρίσκω τη δύναμη και διώχνω όλο το πόνο
κάθε ανάμνηση πικρή και κάθε μαύρη σκέψη
Εσύ για μένανε τα πάντα, στην προσευχή μου η κάθε
λέξη.
Κι αν κάποιοι με κατηγορούν στ' αλήθεια δε με νοιάζει
αυτοί δεν έμαθαν ποτέ η αγάπη με τι μοιάζει
Μοιάζει με φυλακή ή λύτρωση , με λυπή ή χαρά
και πως διαλέγει κάποιος το σωστό για να είναι όλα καλά?
Μονάχα εγώ ξέρω γιατί σε έχω πολύ ψηλά και
σ' αγαπώ όπως η μάνα τα χαμένα της παιδιά.
Είναι η αγάπη το απόλυτο, αυτό που δε χωράει άλλους
ειναι η αγάπη το όμορφο αυτό που χρωματίζει τα πάντα
και τη μετράω στην απουσία σου, στο κενό που γεμίζω όταν λείπεις
και τη μετράω στην ανάγκη μου να σε προσέχω όπως μπορώ
Ειναι η αγάπη μια τρέλα που όλοι την κρίνουν μα όλοι τη ζητούν
Κι όταν τη βρουν τρομάζουν και δε ξέρουν που και απο ποιον να κρυφτούν
Μα εγω δε σου κρύβομαι , σου φανερώνομαι κάθε μέρα κάθε λεπτό ...
Μικρός ναος ο έρωτας και συ είσαι ο θεός μου
Να προσκυνώ κάθε πρωί να γίνεσαι το φως μου
Μια προσευχή πέφτει στη γη κάπου κοντά μας
Κανείς και τίποτα ποτέ μη μπει αναμεσά μας......
21/05/07 Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-06-2007 | |