Αγάπη ναρκοπέδιο Δημιουργός: mikrimagissoula ...ήξερα οτι θα με σκορπίσεις,το πότε περίμενα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγάπη ναρκοπέδιο,
στης μοίρας τα κενά
Το μέλλον μας αβέβαιο
κι ο θάνατος διψά
Διαίσθηση ανεκπλήρωτη,
σε δύσκολους καιρούς
Η ελπίδα ανοχύρωτη,
σε ύπουλους εχθρούς
[B]Αιώνιες σιωπές φωνάζουν στο κορμί μου
κι αφήνουνε πληγές που αιμορραγούν
Αιχμάλωτα γιατί σπάνε την αντοχή μου
και μένουνε οι όρκοι που πονούν[/B]
Σε πόλεμο ανίερο,
σε μάχη φονική
Γυρεύεις έναν θρίαμβο,
μ΄ανάσα ερωτική Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-06-2007 |