Ήρθες Δημιουργός: asteri Γιά όσους βρίκαν τον ήλιο πίσω απ' τα σύννεφα.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Ήρθες κι ανοίξαν οι ουρανοί
Τα σύννεφα σκορπίσαν
Μπήκε η αγάπη στην ψυχή
Κι έλαμψε πάλι η ζωή
Ήρθες και έφερες χαρά
Πάλι μεσ’ την καρδιά μου
Και οι φουρτούνες της ζωής
Πετάξαν μακριά μου
΄Ηρθες και μου 'πες σ αγαπώ
και μου 'ταξες τ αστέρια
μαζί για να πετάξουμε
πιασμένοι από τα χέρια
Πάρε το χέρι μου και πάμε
νέα να δούμε ανατολή
μαζί να ατενίσουμε
του ήλιου την αυγή
[/align]
® asteri
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2007 |