Θα μου λείψεις Δημιουργός: primavera, nikol κάτι ξεκάρφωτο ,αλλά με στόχο...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Θα μου λείψεις...
Η ειρωνεία είναι, ότι μ' αγαπάς και σ'αγαπώ...
Θα μου λείψεις...
Απομακρύνεσαι, δίχως να θές, χωρίς να θέλω...
Μετράω μέρες, σβήνω ελπίδες...
Μένεις στα όνειρα , κι ήθελα να σε βγάλω απο εκεί....
Θα μου λείψεις...
Σε χάνω ψυχή μου...
Ανοίγει πληγή , βαθειά στην καρδιά μου...
Με καίει η φωνή σου μα κι αυτή η σιωπή σου...
Θα μου λείψεις...κι ας μην σε είχα ποτέ...
Τι άλλο να πώ ?
Ήδη μου λείπεις....[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2007 |