Συγχώνευση Δημιουργός: ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αχόρταγοι από πάνω αχόρταγοι και από κάτω,
καταπίνουμε σαν κανίβαλοι τον εαυτό μας διαμέσου του άλλου.
Όταν δεν βρίσκουμε άλλον
καταπίνουμε τον εαυτό μας μόνοι μας.
--------------------------------------------------------------
Η πιο γοητευτική έξοδος των επιθυμιών μας.
Νύχτα.
Με ένα ποτό στο χέρι.
Μετά δεύτερο.
Έχεις παρέα?
Στο τρίτο ποτό
τα δύο ‘εγώ’
σχεδόν γίνονται, ‘εμείς’
-δυο ώρες αργότερα-
(όσο δηλαδή κρατάει μία ταινία μαζί με τις διαφημίσεις)
-συζήτηση περί ευτυχίας
-συζήτηση περί δυστυχίας
-και η φούστα ανεβαίνει να μακρύνει τα πόδια-
Γέλιο με αφορμή ασήμαντη.
-Όπως τα εγκλήματα-
Διακριτικό στρώσιμο του παντελονιού.
Επίτηδες.
-φαγοπότι
-συγχώνευση
-και συγχώρεση
-διπλό φως
-διπλές και οι σκιές.
Προς τα πού?
Προς όπου.
Στην τουαλέτα?
-ένα πεντοχίλιαρο στην καθαρίστρια-
Ιδρώτας και άρωμα κάτουρου.
-------------------------------------------
Πως σε λένε?
Ούτε θυμάμαι.
Δεν πειράζει,
ας πεθάνουμε έτσι.
Με ένα πεντοχίλιαρο λιγότερο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2007 |