Τα λάφυρα Δημιουργός: Παναγιώτης Π, Παναγιώτης Ο δημιουργός δεν σχολιάζει...μοναχά ο κόσμος...ο περίγυρος...κι ετυχε τούτη τη στιγμή να είστε εσείς παρέα σιωπηλή... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο πόλεμος σαν τέλειωσε και κίνησα για πίσω
πολλές σειρήνες θα διαβώ μα δεν θα σταματήσω
στα κίτρινα τα όνειρα και κάτω απ΄ τα φτερά της
έργα της φαντασίας μου βαμμένα με μπογιά της.
Σχεδίες τώρα προσπερνώ σαν έφτιαξα καράβι
τα τοίχοι τα γυμνά που άφησα για σένα πίσω
προσπάθησε να τα χαρείς πριν στα ξαναγκρεμίσω.
Της ρημαγμένης πόλης σου κατοίκους για να βάλεις
τα μαύρα σου τα άλογα που τα ‘χες για καμάρι
την Ευγενή αλεπού και τ’ άλλα ζώα σου θα στα χαρίσω.
Στου λογισμού την ώρα σου για λάφυρα θα πάρεις
τους ψεύτικους τους Ήλιους σου νομίζοντας χρυσάφι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2007 |