Και ξαφνικά Δημιουργός: primavera, nikol αφιερωμένο, δεν έχει σημασία πού...ίσως και πουθενά... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Και ξαφνικά , γέμισε χρώματα η ζωή ,
ήρθες και έκλεψες ,καρδιά και το μυαλό μου...
Και ξαφνικά , ηχούν καμπάνες στη ζωή κάθε πρωί ,
και ξεσηκώνουνε την ήρεμη ροή της...
Και ξαφνικά κόκκινες μέρες ξημερώνουν ,
ήταν τα λόγια σου του έρωτα βελάκια που με κάρφωσαν...
Μα ξαφνικά , σ 'έχασα ,
άφησες το σκοτάδι σου κι έφυγες...
Μα πές μου , έτσι ξαφνικά εξαφανίζεσαι πάντα ?[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-07-2007 | |