Δι' ευχών Δημιουργός: ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΗΣ κάτι ελαφρύ για σήμερα γιατί όλο βαριά το στομάχι θα κλατάρει :) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info χαρίζω την Δευτέρα μου
χαρίζω και την Τρίτη μου
μα όμως την Τετάρτη μου
την θέλω για την πάρτη μου
την δίνω και την Πέμπτη μου
στο διάολο κι η Παρασκευή
γρήγορα Σάββατο να ρθεί
σαν πιτσουνάκια να μας βρει
"για κοίτα όμως την Κυριακή
μην μου αρχίσεις γκρίνιες
γιατί θα σπάσεις το ρεκόρ
μες το βιβλίο Γκίνες "
και με ετούτο το "δι' ευχών"
σαν πρώτη που είσαι επιλαχών
αξίως τότε αγάπη μου
πάρε και την Τετάρτη μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-07-2007 |