Οι Αχαιοι Ξαναρχονται (πεινάει το παιδί)-e- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος κάπου κάπου πρέπει να ξεσκονίζουμε κοματάκι τα Αρχαία μας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι Αχαιοι Ξαναρχονται (πεινάει το παιδί-επεισοδιο 26ο
ΚΟΙΤΩΝΑΣ ΕΚΤΟΡΑ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ-
-φάε βρε σκατόπαιδο το πλιγούρι σου,άντε μουβγαλες το συκώτι
-σέλω συκώτι...ουάάάάάάάά΄
-τί να τον κάνω τούτο δώ μου λές Εκτορά μου,δεν τρωγεται με τίποτα
-ουάάάάάάά..σέλω τίποτα
-ξέρω σε ποιόν έμοιασε ,όλο βυζί ζητάει..
-μα σ έχει αρμέξει για τα καλά Ανδρομάχη μου , δεν μένει τίποτα γα μένα
-πρέπει να μάθει να τρώει και κατι τίς άλλο,μεγάλωσε πιά εχει βγάλει και σκυλόδοντα
-ουααααααααααααααααααααα..σέλω σκυλόδοντα
-βγάλε τον σκασμό Αστυάνακτα ,να χαρώ το τάιμ άουτ μου με τη μαμά σου..
-τοκ,τόκ,τόκ
-γειά σας ω δυστυχείς θνητοί,..πάλι στο "πλακωτό" το ρίξατε;
-καλώστην την Κασσάνδρα που ψαχνεται για άντρα,..πάνω στο νταραβέρι μας πέτυχες..
-ωιμέ,ωιμέ,ωιμέ..στερέψανε τα δακρυά μου..
-ευτυχώς,γλυτώσαμε το τσουνάμι,ποιός κακός άνεμος σ εφερε κατα εδώ;
-είδα ένα εφιάλτη..να καιγεται η Τροία απο άκρη σε άκρη
-μια ζωή βρε αδελφή όλα μαυρα και άραχνα τα θωρείς,νισάφι πιά
-ουάάάάάάάά΄..σέλω νισάφι
-καλέ δεν το ταίσατε το παιδί;
-με άρμεξε βρε Κασσάνδρα ο μικρός και πάλι πεινάει το σκασμένο
-τα αγοράκια πρέπει να τρώνε καλά για να μεγαλώσει το πουλάκι τους
-αν κρίνω απο τον Εκτορά μου,πρέπει να τον αφήνατε συχνά....νηστικό
Συνεχίζεται
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-07-2007 | |