Αρκετά ως εδώ Δημιουργός: kainourios, γιωργος τρακακης και η υπομονή μας κάποτε τελειώνει!! εσείς τι λέτε? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αρκετά ως εδώ
Δεν έχω υπομονή
άλλο να περιμένω
τη στιγμή που θα ρθείς
να σε έχω δεδομένο
Δεν θέλω πια εσύ
να με έχεις για το κέφη
μα θα έρθει η στιγμή
που το τρένο πια θα φεύγει
Αρκετά ως εδώ
αλλη βλακία σου
δεν θα δεχτώ
Αρκετά ως εδώ
το παιχνίδι σου
τελειώνει εδώ
Αρκετά ως εδώ
τα νεύρα μου
έχουνε σπάσει
Και κάτι ακόμα
θα σου πώ
γίνε εντάξει 2χ
Δεν είναι έτσι η ζωή
να κάνεις οτι θέλεις
και οποτε το θές εσύ
να γίνεσαι καθώς πρέπει
Γιατί σου το λέω καθαρά
επανάσταση αρχιζώ
και αυτή τη φορά
νικητής θα φύγω
Αρκετά ως εδώ...................... Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-07-2007 |