Μέσ' στου πουθενά τη μέση Δημιουργός: ΛΕΩΝ53, Ηλίας Γεια σας φίλες και φίλοι. Ζεϊμπέκικο βαρύ αφιερωμένο σε όσους γιορτάζουν μαζί μ' εμένα. Οχι επειδή γιορτάζω σήμερα να σας ξενέρωνα με κανένα τσιφτετέλι. Εξ' άλλου όπως θα προσέξετε .....δεν μ' έφαγα λάχανο...με θεριά ναι, αλλά ζωντανός χαχαχαχα Πάμε...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΜΕΣΗ
Τραγούδι εγώ για πάρτη μου
σήμερα που γιορτάζω
για τη ζωή τη σκάρτη μου
πού ‘σπασε το κατάρτι μου
και στη στεριά βουλιάζω.
Ψάχνω παντού για να με βρω
για να με συναντήσω
ρωτάω για μένα τον καϋμό
κοιτάω στα μάτια τον χαμό
πως θα με αντικρίσω.
Μες στου πουθενά τη μέση
τρέχα γύρευε η καρδιά
αχ! Χτυπά σε λάθος θέση
πως θα βγάλω τη βραδυά.
Μαράθηκαν τα νιάτα μου
ψυχή τσαλακωμένη
τα νιάτα τα φευγάτα μου
βουλιάξανε στη στράτα μου
στράτα σακατεμένη.
Φευγάτος απ’ το σήμερα
κοντεύω να τα χάσω
Προφητηλιού ανήμερα
με τα θεριά τ’ ανήμερα
εγώ θα το γιορτάσω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2007 |