Οι Αλιμονοι-(κανανταίρ)new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τί έπαθες χανούμ μπουρέκ και σ έπιασε το κλάμμα?
-μα δεν τα μάθατε κύγιοι?..σκοτώθηκαν δύο αεγοπόγοι το απόγευμα
-δυστυχώς είναι μια φριχτή πραγματικότητα κυρία μου
-τα έμαθα και γώ ψηλέα πριν απο λίγο να πούμε,ήτανε κασκαντέρ
-απο λάθος η γλώσσα σου είπε μια μεγάλη αλήθεια,ήτανε στην κυριολεξία
κασκαντέρ όπως αποδείχθηκε..
-μα νομίζω κύγιοι πως πετούσανε με αεγοπλάνο κανανταίγ
-τι κασκαντέρ τί κανανταίρ κυρία μου,τα παιδιά έπεσαν στο καθήκον παίζοντας με το θάνατο
-"καθήκον" στις ημέγες μας σε τούτο τον τόπο της φαιγδάς πογτοκαλέας?
-κι όμως υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους για όλους μας
-όπως και οι τγείς πυγοσβέστες,έτσι και τούτοι έδωσαν τη ζωή τους για το καθήκον
-όσο υπάρχουνε ψυχωμένοι άνθρωποι κυρία μου,πάντα θα υπάρχει ελπίδα σε τούτο τον τόπο
-και γώ συμφωνάω με τον παραμορφωμένο,κι ας μη κατάλαβα τι γουλαντρίζει να πούμε
-και γιατί δεν αγογάζουμε πιο πολλά αεγοπλάνα να μην ξεπατωνονται 12 ωγες οι πιλότοι μας
κύγιε ψηλέα?
-αστειεύσθε κυρία μου..και πως θα βγάλουνε στην προεκλογική περίοδο τα τεράστια εξοδά τους τα
δύο μεγάλα αποκόματα?
-μα παίρνουνε και κάθε μήνα λεφτά για να συντηρούνε τα γραφεία τους να πούμε
-έχεις δίκηο φίλε μου και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύουνε ..
-απο τί να κινδυνεύουνε ψηλέα,κάνε το μου λιανά σε περικαλώ
-απο το να κάνουνε το καθήκον τους,όπως αυτοί που θυσιάστηκαν φίλε μου
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2007 |