Οι Αλιμονοι (η επίσκεψη του Μαράκου)) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος παλαιάς κοπής επεισόδιο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέ για δές εκεί πέρα ένα χοντρό !
-μοιάζει με βαρέλι χωρίς στεφάνι στη μέση του
- όμως φαίνεται καλωσυνάτος στη μούρη ο τυπάς,λές να θέλει να την αράξει μαζί μας?
-που να τον χωρέσει κούτα φίλε μου,χρειάζεται υπόστεγο για αερόστατα
-ας τον φωνάξουμε λοιπόν ,να μάθουμε γιατί ροβόλησε κατα δώ
-εεεεε κύριε,κύριε χοντρέ....
-ευτράφής,παρακαλώ,ευτραφής,μη παίρνουμε και θάρρος έτσι?..
-έχουμε δύο απορίες,έτσι ψηλέα?
-ίσως και να μπορώ να σας τίς λύσω κύριοι,σας ακούω λοιπόν..
-να πώ εγώ την πρώτη κοντέ?
-πέστην παρομορφωμένε μου
-τι δουλειά έχει ενας καλοζωισμένος αστός εδω πέρα σττη χωματερή?
-μα ήθελα απλά να γνωρίσω δυο γλυκήτατους αλίμονους απο κοντά,κακό είναι?
-καθόλου κακό,ώστε είμαστε γλυκήτατοι?
-και πολύ ευγενικοί μάλιστα,..η δεύτερη απορία σας παρακαλώ?
-μήπως είσαστε αυτός που μας γράφει?
-και τόν γράφουμε,έτσι ψηλέα μου..χαχαχαχα
-ναί ειμαι ο marakos,ολόκληρος και χωρίς δόσεις
-έχουμε και τρίτη απορία,να την πώ ?..δεν κρατιέμαι..
-πέστην κοντέ,αλλά με πολύ λεπτότητα,εγώ ντρέπομαι
-ποιός σου δένει τα κορδόνια χοντρέ?
ΜΖ Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2007 | |