Οι Αλιμονοι(ιδού οι εμπρηστές)-ε- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα, γίνεται ο χαμός στο μεγάλο χωριό να πούμε
-δηλαδή,για δώσε μου να καταλάβω περιληπτικά
-νά,τσακώνονται ποιός φταίει που καίγονται τα δάση
-ποιοί τσακώνονται συγκάτοικε ?
-οί πράσινοι με τους μπλέδες ρε φιλάρα
-και τα ρίχνει στα σίγουρα ο ένας στον άλλο έτσι?
-έτσι κάνουνε πάντοτις,αφου δεν εχουνε φθύνες για τίποτις
-ξέρεις ποιός καίει τα δάση κοντέ μου?
-μακάρι νάξερα να τον στραγγάλιζα τον κερατά
-δεν είναι ένας φιλαράκι,..πολλοί ειναι
-και γιατί δεν τους κάνουνε τσακωτούς μωρέ?
-γατί έχουνε ασυλία φίλε μου
-δηλαδής κρύβονται στα Πανεπιστήμια να πούμε όπως κείνοι δά με τις μάσκες?
- δεν κρύβονται εκεί μέσα φίλε μου και δεν φοράνε μάσκες,αλλά κολαριστά πουκάμισα και γραβάτες
-μα πού κρύβονται παναθεμά τους όλοι δαύτοι?
-μα πού αλλού,..στο άσυλο της Βουλής φίλε μου
-και ποιοί είναι απ τους τρακόσους?
-όσοι δεν γκρέμισαν κανένα αυθαίρετο μέσα στο δάσος όταν κυβερνούσαν
-φωτιά στα μπατζάκια τους φιλάρα
-μαύρο στις εκλογές λοιπόν, σαν τις στάχτες που σκόρπισαν
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-07-2007 |