Τσάμπα τα καλαπόδια Δημιουργός: ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ, VOULA ΄Οταν ο ΄Ερωτας αιφνιδιάζει όλα γίνοται γλυκά ανω κάτω ή πικρά.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τσάμπα τα καλαπόδια
Μόλις σε είδα έχασα
το κόσμο από τα πόδια
κάθε σχέδιο που Έφτιαξε
τσάμπα τα καλαπόδια
βίδα καμμιά δεν έμεινε
στη θέση της εντάξει
γαμώ την ατυχία μου
για μια στιγμή εχάθη
θα σκίσω τα πτυχία μου
τον Κούντερα θα σκίσω
για σένα εγώ θα ασπαστώ
και τον σκληρό Καντάφι
ότι μωρό μου πεις εσύ
εγώ θα ακολουθήσω
και τα νερά του ποταμού
μαζί σου θα τα χύσω
θα κάνω τάμα γλύκα μου
για το δικό σου βλέμμα
για να το νοιώσω πάνω μου
και ας με φάει το ρέμα
να μπείς για λίγο μέσα μου
εγώ να σε φροντίσω
και ας ζηλέψει μάτια μου
και το στραβό το ίσο
σε είδα και τον ξέχασα
το Χρήστο το φαντάρο
και τώρα τρέχω μάτια μου
για να μου βρω κουμπάρο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-07-2007 |