Τετράστιχο Δημιουργός: MASTER Πειραματισμοί την ώρα του καφέ στην παραλία. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γαλάζια θάλασσα,
ασημένιοι βράχοι.
Παιχνίδι που χάλασα
και ζω όπως λάχει.
Γαλάζια θάλασσα, στη μαγική σου αυλή,
ασημένιοι βράχοι στο γυμνό σου λαιμό.
Παιχνίδι που χάλασα, μικρή μου ζωή
και ζω όπως λάχει σαν τον τρελό.
Γαλάζια θάλασσα, στη μαγική σου αυλή χρόνια περνώ,
ασημένιοι βράχοι, στο γυμνό σου λαιμό, θα ξαποσταίνω.
Παιχνίδι που χάλασα, μικρή μου ζωή, θα σ' αγαπώ
και ζω όπως λάχει, σαν τον τρελό όνειρα σέρνω.
Στη μαγική σου αυλή χρόνια περνώ,
στο γυμνό σου λαιμό θα ξαποσταίνω.
Μικρή μου ζωή, θα σ' αγαπώ,
σαν τον τρελό όνειρα σέρνω.
Χρόνια περνώ,
θα ξαποσταίνω.
Θα σ' αγαπώ,
όνειρα σέρνω.
[align=right][I]Αύγουστος 2007, Πευκοχώρι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2007 | |