Οικιακή συστροφή Δημιουργός: vas, Βασίλης Τασόπουλος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info απλά συμβαίνει,
οι κυματιστές μορφές πάνω στο ριχτάρι του καναπέ
κι ο θόρυβος από την τροφοδοσία μιας λάμπας,
ο ήχος μπλε και η εικόνα ηλεκτρική,
απλά να συνάδει συμβαίνει
με τις οροφές,
κολόνα στατιστική χρώματος μοβ,
ήπιαμε καφέ, μιλήσαμε για ώρα πολλή,
ύστερα θα ζήσουμε μαζί,
ύστερα ζήσαμε μαζί,
ύστερα ζούσαμε μαζί,
απλά συμβαίνει,
μια
πολύπλοκη συστροφή
τσιρίζει στα καλώδια ενός φωτιστικού δαπέδου,
και βάφει τις ίνες ενός καλύμματος καναπέ,
μια
αδιάκοπη συστροφή οικιακών ειδών
στις κάβλες του συμβαίνει
απλά συμβαίνει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-08-2007 | |