ασε το χρονο να κυλησει Δημιουργός: babyface Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε ένα κόσμο που όλα τα φοβάται
Το φιλί σου ψάχνω μάταια να βρω
Σε ένα κόσμο που δύσκολα κοιμάται
Την αγκαλιά σου ψάχνω για να αποκοιμηθώ
Η πληγή μεγάλη και αβάσταχτος ο πόνος
Κανένας στη ζωή δε θέλει να είναι μόνος
Έφυγες κρυφά χωρίς να με φιλήσεις
Με άφησες μόνη μου χωρίς να με ρωτήσεις
Διώχνω ο, τι με φοβίζει
Κρατάω ο, τι με κάνει να γελώ
Η σκέψη μου πια δε με ζαλίζει
Τις κακίες χαιρετώ
Στο σκοτάδι μου το φως σου με τρομάζει
Δεν ξέρω αν σε θέλω πια
Η αγάπη πλέον με δοκιμάζει
Και τούτη τη βραδιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2007 |