Αχαιοι Ξαναρχονται--(η φανέλλα του στρατιώτη) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος να μαθαίνουμε κοματάκι και Μυθολογία να πούμε.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΙΘΑΚΗΣ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΟΙΤΩΝΑΣ
-τοκ,τόκ..μαντάμ Πηνελόπη..
-περικαλώ,ποιός την θύρα μου οχλεί;
-εγώ είμαι η βάγια σου Βασίλισσα
-..ένα λεπτό να ρίξω κατι τίς πάνω μου,ξεπάγιασα γυμνή..εσύ βρέ κρύψε τις πατούσες σου
-χαίρε Βασίλισσα πιστή γυναίκα,στον κόσμο ξακουσμένη..
-ε πως να το κάνουμε,μου βγήκε το όνομα και όχι το μάτι για την ώρα
-αχ κυρά, κουράζεσαι πολύ με το πλέξιμο..θα βγάλεις τα μάτια σου θαρρώ
-μα τα βγάζω πιστή μου βάγια...,θέλω να πώ..με τη φανέλλα του στρατιώτη
-σ ακούω να βογγάς κάθε βράδυ και ανησυχώ πολύ κυρά μου..
-είναι απο την πολύ την κούραση ολημερίς στον αργαλειό..
-όμως μονο τους μνηστήρες βλέπω κοπαδιαστούς απ έξω..
-τούς παίρνω τα μέτρα...επίστρατοι είναι τα καυμένα....
-φανελλάδικο κατάντησε το παλάτι σου,ωιμέ !
-τι να τους κάνω μωρέ,μου έρχονται ολοτσίτσιδοι ,να μη τους ντύσω;
-θα πάνε στην Τροία όλοι δαύτοι οι νταβλαντισμένοι;
-φυσικά και θα πάνε,μόλις τελειώσουν σ εμένα,..μ εμένα εννοάω..
-πάντως το κρεβάτι σου τρίζει κάθε βραδυ και ακούγεσαι να υποφέρεις
-είναι τό πάπλωμα που με πλακώνει μέχρι σκασμού μωρέ βάγια..
τότε και το πάπλωμα βόγγαει μαζί σου..
-τοκ,τοκ,τοκ
-ποιός ειναι περικαλώ;
-εμείς Βασσίλισα,δεν αντέξαμε άλλο,πήξανε τα γάλατα..
-νισάφι πιά,πάλι για.. φανέλλες ρε παιδιά;
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-08-2007 | |