Mε Ξέχασες Δημιουργός: gus73, κωστας Στην Ματίνα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε όλους ορκιζόμουνα
πως δεν θα με ξεχνούσες
πως οτι κι'αν γινότανε
πάντα θα μ'αγαπούσες
Μα πάλι ψέυτη μ'έβγαλες
για άλλη μια φορά
ήρθε η γιορτή μου - πέρασε
κι ούτε χρόνια πολλά
Δεν το πιστεύω πως μπορείς
έτσι να μου φερθείς
την μέρα της γιορτής μου
να μη με θυμηθείς
Δεν ξέρω αν είναι εγωϊσμός
ή αν με δοκιμάζεις
θέλω να ξέρεις μια καρδιά
πως τώρα κομματιάζεις
Μια ευχή σου ζήτησα
τίποτα παραπάνω
δεν σου στοιχίζει τίποτα
αξίζει να πεθάνω;;;;; Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-08-2007 |