Οι Αλιμονοι (κεραυνοβόλος έρωτας) -e- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-συγκάτοικε τρέχα,τα κακαρώνω....
-τί σου συμβαίνει φίλε μου?
-έχω ένα πόνο στην καρδιά
-τον έχεις ξανανοιώσει τώρα τελευταία?
-όχι δά,μόνο σήμερις τον πήρα χαμπάρι
-μα τί τον γωτάς τον μπασμένο κύγιε ψηλέ?
-προσπαθώ να κάνω μια διάγνωση..
-πές στην ψαροκασέλα να κάνει μώκο,με δουλεύει κι απο πάνω
-μήπως δεν ακούς και καλά?
-κουφάθηκα και κομματάκι
-αν κρίνω κι απ το ηλίθιο χαμογελό σου,είσαι πολύ σοβαρά..
-δηλαδής,τί αρρώστεια έχω να πούμε?
- κεραυνοβόλο έρωτα φίλε μου !
-μα το ηλίθιο χαμόγελο ποτέ δεν τούλειψε κύγιε ψηλέ..
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-08-2007 |