Η μπουγάδα Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Φεύγω διακοπές.. επιτέλους!!! Καλό σας μεσημέρι... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μπλούζες, βρακιά.. σεντόνια ολόλευκα μαθές
Κυλότες, στρινγκ, φούστες, κορδέλλες και μαγιώ
Μία μπουγάδα.. προτού πάμε διακοπές
Μα σ' ένα σώβρακο δεσπόζει το.. κραγιόν!!...
Για πες μου δόλιε.. τί θα πει η γειτονιά;;!!
Ας ήταν έστω στο πουκάμισο η στάμπα!
Μα ν' ανεμίζει η ντροπή.. φαρδιά πλατιά
Αχ, θα σε φάει - σου το λέω - η μαρμάγκα!!!...
Κόκκινα σώβρακα θα σού 'χω στο εξής
Κερατωμένη και δαρμένη.. δεν τ' αντέχω!!
Εχτές μου δήλωσε ο δίπλα ταξιτζής
Αν ψάχνω γκόμενο.. στο πιάτο μου τον έχω!!...
Βάζε πλυντήριο απ' αύριο.. να δεις
Αν θά 'ναι σώες κι οι δικές μου οι κυλότες!!
Μα να αδειάζεις και τις τσέπες σου νωρίς
Να μην μουλιάσουν οι δεκάδες σου καπότες!!!...
Ωραίος γάμος!!.. Να μαθαίνουν τα παιδιά
Το τί εστί μια οικογένεια με σέβας!!
Μα σού 'χω κέρατα μεγάλα.. σαν κλαδιά
Να σε θαυμάζουν σαν περνάς.. Τάρανδος Μέγας!!!...
18-8-2007 Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-08-2007 |