Για να μαθαίνεις Δημιουργός: artista_k Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Για να μαθαίνεις...
H αγάπη είναι μύθος που κρατά από παλιά
και τον σιγοψιθυρίζουν ο παππούς και η γιαγιά
Η αγάπη είναι αστείο, είναι για μικρά παιδιά
είν' ανέκδοτο που λένε και γελούν στη γειτονιά
Η αγάπη είναι πίκρα, είναι δάκρυ και καημός
είν' αέρας που φυσάει, είναι άστατος καιρός
Η αγάπη είναι δρόμος, που βαδίζουνε πολλοί
και σιγά σιγά αδειάζει, γιατί έρχεται βροχή
Η αγάπη είναι ήλιος, ευτυχία και γιορτή
ένα ρούχο που φοριέται μόνο κάθε Κυριακή
Η αγάπη είναι πόνος, μες στα στήθια πια πληγή
και πουκάμισο βρεγμένο που κολλάει στο κορμί!
20/08/07 Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-08-2007 | |