Αναμνήσεις Δημιουργός: Aντώνης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γύρνα λοιπόν σ' εκείνον
αφού χώρια του δεν μπορείς
άσε με την πίκρα μου να πίνω
κι απόψε μέθυσα (από) νωρίς
Η αγάπη σου έγινε μίσος
και με βαρέθηκες πια
παιχνίδι σου ήμουν ίσως
σαν αυτά που παίζαμε παιδιά
Οι αναμνήσεις με κυνηγούν
όπως τον καταζητούμενο ληστή
στο μυαλό σαν ταινία περνούν
μ' εσένα πρωταγωνιστή
Οι αναμνήσεις με κτυπούν (πονούν)
σαν τον αγέρα το κλαδί
εικόνες μέσα μου ξυπνούν
που κανείς δεν θα 'θελε να δει Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2004 |