Καλοκαιράκι Δημιουργός: primavera, nikol Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][color=blue][align=center]Καλοκαιράκι...
Έκαιγε ο έρωτας...
Έβραζε στο κορμί ο πόθος...
Αψηφούσε τη ζέστη του καλοκαιριού...
Φωτιά !
Ο ήλιος έριχνε τις σπίθες του...
Η θερμοκρασία στα ύψη...
Το κορμί όμως ζητούσε ένα δικό σου χάδι να καεί...
Φωτιά !
Η θάλασσα έπαιζε με τον ήλιο...
Ήθελε να καεί απο αυτόν...
Απο τον έρωτα...
Απ΄ τη φωτιά του...
Κι έτσι, κάθε βράδυ ο ήλιος χανόταν μέσα της και έσβηνε...
Εσύ ?
Εσύ γιατί δεν κάνεις κάτι ?
[/align][/color][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2007 |