Στου πλάτανου τη βρύ, κάποια ήρθε να με φ'λί Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ (γεγονός !) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στου πλάτανου τη βρύση κάποια ήρθε να με φ’λίσει
Κεί που κελάρυζε γοργά
στου πλατάνου η βρύση
είπα ξαπόσταση να βρω
ο ήλιος πρίν να δύσει.
Μπαιλτισμένος ήμουνα
είχε ζέστη μεγάλη
κι ήρθε ο Μορφέας κι έβαλε
εμένα στην αγκάλη.
--Τι όνειρο παράξενο !
Είδα πως με φιλάει
μία κοπέλα όμορφη
και με χαϊδολογάει.
Μα ξαφνικά μου πετάχτηκα !
Μ’ αγκάλιαζε σφιχτά !
και έντρομος αντίκρυσα
μία ...δενδρογαλιά !
(λολ !)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2007 |