ο διαισθητικός Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-σωτήρα μου,φιλώ την χείρα σου..
-ποιός είσαστε κύριε,σας γνωρίζω?
-είμαι ο άγνωστος Δημόσιος υπάλληλος
-κάτι σαν τον άγνωστο στρατιώτη να πούμε?
-ναί ,μόνο που εγώ δεν βλέπω τα ραδίκια ανάποδα..
-τί λέτε,υπάρχουνε ακόμα ραδίκια,μα δεν κάηκαν τα πάντα σύμβουλε?
-μόνο τα βλήτα γλυτώσανε κύριε πρωθυπουργέ..
-σωτήρα μου,διαισθητικέ μου εσύ..
-εγώ διαiσθητικός,δεν κατάλαβα?
-σώσατε την ζωή εμένα και της οικογενειάς μου
-τί λέτε κύριε σύμβουλε,κάνω και τέτοια και δεν το γνωρίζω?
-ασφαλώς και κάνετε κύριε,ιδού ο ευεργετηθείς..
- σωθήκαμε απο τις φωτιές,χάρη στη διαισθησή σας
-και πως έγινε αυτό?..έχω και διαίσθηση κυριε σύμβουλε?
-ε για να το λέει ο κύριος,κάτι τίς θα ξέρει..
-δηλαδή για πέστε μου άγνωστε Δημόσιε υπάλληλε, πως έγινε αυτό?
-..που ανακαλέσατε τις άδειες μας
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-08-2007 | |