Λαθρεπιβάτης Δημιουργός: baderas, Βαγγέλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Στού καραβιού την πλώρη μέθυσα
Με ένα πιοτό που κέρδισα στα ξένα
Δεν είναι από οινόπνευμα θα το έχυνα
Είναι ο ιδρώτας και τα χρόνια τα χαμένα
Στην παραζάλη έκρυψα,δε μέτρησα
Τα χρόνια που έφυγαν σαν χελιδόνια
Θα πιω να ξεχαστώ,κι ας ξέφτισα
Ας πάνε στην ευχή τα περασμένα
Πίκρα και βάσανα με πότισες κι εσύ πατρίδα
Στην ξένη γη που βρέθηκα ήλιο δεν είδα
Περιπλανώμενος διαβάτης δίχως σπίτι
Λαθρεπιβάτης στις ζωής το παραμύθι[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-08-2007 |