θέλω Δημιουργός: joyous, (χαρά) έν οίδα... τόν έρωτα τον είδα!! είναι κρυμμενος στην ψυχή ... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον... την αγάπη μου σε όλους!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Μαζί… σε μια οδό με απλωμένες υποσχέσεις
Λόγια ηχηρά ριγμένα στου μυαλού μου τις εικόνες
Χέρια σφιχτά να αγκαλιάζουν την κοινή μας σκέψη
Και δύο μάτια να με κοιτούν για να νιώσουν… εσύ!!
Κι εγώ … εκεί, να ακούω, να νιώθω … να θέλω!!!
Και τώρα… κλείνω τα αυτιά μου να μην ακούσω
Τα θέλω , ποιου τελικά? … που με πρόδωσαν
για ένα κομματάκι ψέμμα!!!
Δεν θα νιώσω «τίποτα» από «κανέναν»
Δεν είμαι «κάτι» αλλά «περισσότερο»
Θέλω ό,τι μπορώ να καταφέρω
σε στιγμές που ξέρω ότι , ναι , μπορώ αλλά πιο πολύ θέλω!!!
Ε! ψιτ… σε σένα μιλάω ,
που δεν θέλεις να ακούσεις…
γιατί κωφεύειςστα αισθήματα τα δικά σου.?
τι φοβάσαι,
μην σε αφήσουν για μένα?
Θα σου τα φυλάξω γιατί κι εγώ για σένα τα κρατάω… [/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-08-2007 |