Σε χρειάζομαι Δημιουργός: pZiTsA, Tinaki apo kardias :) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έρωτας μοιραίος και ένα γλυκό φιλί
μια δυνατή αγάπη γεμίζει την ψυχή
λατρεία,δάκρυ,σκέψη τα πάντα είναι εκεί
λιώνει το κορμί μου στην κάθε μας στιγμή.
-
Να'σαι πάντα εδώ στη ζωή σε χρειάζομαι
και μη σκεφτείς ποτέ μα ποτέ πως δεν νοιάζομαι
έρωτας,πόθος δυο λέξεις με νόημα
δεν σε ξεχνάω η ζωή μου είσαι μόνιμα.
[I]Γεμίζει η ματιά μου και λάμπει η καρδιά μου
η καθε κινησή σου φωτίζει τα ονειρά μου...[/I]
-
Οι πράξεις σου με αγγίζουν με κλείνουν φυλακή
οι λέξεις δεν αξίζουν ούτε η λογική
μπροστά σου ο καθένας μου φαίνεται μικρός
εσύ θα σαι ο ένας δικός μου θησαυρός. Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-08-2007 |