Οι Αλιμονοι (συντροφικά)new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα τάξε μου..
-τί να σου τάξω συγκάτοικε..
-θα σε γνωρίσω σε κάποιο σύντροφο
-"σύντροφο" είπες?
-μεγάλο σύντροφο σου λέω....
-μα οι "σύντροφοι¨" δεν ξεχωρίζουνε σε μεγάλους και μικρούς..
-που να καταλάβει το δούλεμα ο φουκαγάς..
-εγώ μωρή μπουγιαμπέσα "φουκαράς"?
-και τι σου είπε ο "σύντροφος" και πετάς απο χαρά "σύντροφε"?
-μου είπε, "σύντροφε ,μαζί θα ξαναπάρουμε την εξουσία" και μετά μ αγκάλιασε σφιχτά
-δηλαδή "συντροφικά" αγκαλιάσματα αν κατάλαβα καλά..
-τον αγκάλιασε και σφιχτά για να μη του φύγει το κογόιδο..
-μου είπε ότι θέλει να γνωρίσει και σας να πούμε
-δηλαδή θα έλθει μέχρι εδω πάνω ο "σύντροφος"?
-αμέ,φάνηκε κιόλας,δεν βλέπεις την μερτσέντες εκεί κάτω?
-έχεις και σύ μερσεντές "σύντροφε"?
-εγώ γιατί να έχω,έχει εκείνος,το ίδιο κάνει..
-σωστά ,σαν "συντροφοι" θα την μοιραζόσαστε φαντάζομαι..
-τρέχω να τον καλοσωρίσω να πούμε..
-έχετε λίγο οινόπνευμα κυρία μου?
-έχω αλλά τι θα το κάνετε κύγιε ψηλέα?
-να αποστειρώσω τα χέρια μου μετά τη χειραψία
marakos Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-08-2007 |