Είμαι εδώ για σένα Δημιουργός: pZiTsA, Tinaki Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με γλυκιά καλημέρα το πρωί σε ξυπνάω
δίπλα σου κάθομαι και σε κοιτάω
σε φιλώ γλυκά σου χαμογελάω
τη φωνή σου ακούω και τραγουδάω
[I]για σενα...[/I]
-
Μια ζωή μαζί μου να σαι
θα μαι εκεί να μη φοβάσαι
σα ναυαγοί θα πάμε στα αστέρια
αρκεί να είσαι στα δυο μου χέρια
αγκαλιά μου να σ'έχω και όλα τα αντέχω
μαζί ένα σώμα,λίγο ακόμα.
-
Με γλυκιά καληνύχτα το βράδυ ξαπλώνεις
σε σκεπάζω απαλά να μην μου κρυώνεις
στα όνειρα έρχεσαι και με λυτρώνεις
σε έχω πλάι μου με δυναμώνεις
[I]είμαι εδώ για σενα...[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2007 |