Θα σας τα κοψω..... Συ.ριζ.α Δημιουργός: Αγαθαρχίδης ο Κνίδιος (2ος αι., Αγις (κοιμησου εργατη εσυ..................το πρωι ξυπνας νωρις......) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ωπ ! Νατος και ο Αλαβανος
σε μια βεσπα διχως κρανος
τελευταια ολο σε παρτυ
παει και το παιζει γιαπης
ρε, αφου δεν τοχεις λεμε
και μη λες τα παραλεμε
γιατι οπως λεει ο λαος
άλλα εχει η ΚουΚουΕ-βαγια
κι αλλα ματια εχει ο λαγος
μηπως εγινες τυφλος ;;;;
μην τρελαθουμε εντελως !!!
Αντε βγαλτε την...την κουστουμιά
πιαστε καλεμια και σφυρια
μπας και τον σωσουμε τον τοπο
κοπο δε θελει- θελει τροπο
Μπουχτισα με των κουκουλοφορων τις πορειες
βαρεθηκα τις τραγουδιαρες διαμαρτυριες
που πισωσιγονταρει ο ΣΥΡΙΖΑ
με τυμπανα, με μπασα και με πίπιζα
καντε κατι επιτελους
πριν ναρθει η αρχη του τελους
ξεκουμπιστειτε απ την T.V.
απο πανελ πρασινα και λουλακι
μπορει να γραφουν ωραια στο γυαλι
μα θυμηθειτε : δε σαν ψηφισανε για κει
καταματα κοιταξτε τους εργατες
δεν ειναι σε πολυκαταστημα πελατες
δεν εχει αναγκη ο λαος προδερμ
θελει να βλεπει να πεταν τα καναντερ
οραμα θελει και ναχει και δουλεια
οχι φρου-φρου, πον-πον και πατσουλια.
Αλεκο, εγω δεν ειδα προγραμμα, ουτε θεσεις
μονο κατι γραμματα στο ΣΥΝ πως εχετε προσθεσει
και βλεπω πλουσιο τωρα το ονομα, ..καπιταλιστικο
καπιταλιστικο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
γουστο θαχει να τρακαρω και καναν βασιλικο
απ το νερο της γλαστρας-εργατιας να ξεδιψασει, να φτιαχτει
κι αφου γαμισει, ησυχος μετα να παει να κοιμηθει
(αλλα αστον, απο αλλο ανεκδοτο ειν αυτος
μη βγουμε τωρα κι απ το θεμα εντελως)
Λεγαμε που λες Αλεκο, το λοιπον
για το κοκκινο παλιο σας παρελθον
που με τα χρονια ξεβαψε κι εγινε εμπριμέ
κι οπως το πατε, στο τελος θα σας δουμε με λαμέ
γιατι ενω λυσαγατε στο Περαμα για σουβλακι και κεφτε
τωρα στο Κολωνακι γλυφετε..........παγωτο φλαμπέ
ουφ ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2007 |