Θα σου χαρίσω Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ στιχουργικός αυτοσχεδιασμός , αφιερωμένος… Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα σου χαρίσω !
Μέσα στα μάτια σου διαβάζω τον καημό,
την θλίψη
και τα μεράκια που δεν έχουν τελειωμό
και λήξη....
Θα θελα να ‘χα ένα βοτάνι
που να σου πνίξει την ρουτίνα..
Δυο διαμαντένια αστεράκια τ’ ουρανού
θα κλέψω,
δυο λάμψεις ενός κόσμου αλαργινού,
να στέψω,
τ’ απέριττό σου το στεφάνι
να το στολίσω με δυο κρίνα.
Κάνω το φως ενός χλωμού αυγερινού
σημάδι
κι αναζητώ το πιο λαμπρό του ουρανού
πετράδι,
που ταπεινά θα σου χαρίσω
μ' όλο το φως της οικουμένης..
Κι όσο μικρός σ’ επιρροή κι αν σου φανώ,
δεν είμαι,
μέσα στη σκέψη σου σαν όνειρο γυμνό
σου κείμαι,
τον γόρδιό σου να σου λύσω
καρτερικά που περιμένεις…
-.- Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-09-2007 |