ενα αστερι που πεφτει Δημιουργός: future_singer, Μαρία Η αγαπη μου για σενα...Ειναι οση και το μεγαλειο της μουσικης! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εν'αστερι που πεφτει κοιταζω
τα παντα του ταζω
αρκει να με φερει κοντα σου...
να παρω τα φιλια σου!
Εισαι για μενα
ηλιος λαμπερος
καταγαλανος ουρανος
του ερωτα το φως
κατι σαν επιγειος Θεος
Εν'αστερι που πεφτει κοιταζω
τα παντα του ταζω
αρκει να υπαρχω στην καρδια σου...
να χωθω στην αγκαλια σου!
7-9-2007 Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-09-2007 |