Για πάντα μαζί Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα Λίγο παλιό... Αλλά εγώ πιστεύω πως εκείνες οι σκέψεις είναι διαχρονικές... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center] [font=comic sans ms]Για πάντα...
έτσι δεν είπαμε;
τα συμφωνήσαμε...
...και είχαμε και μάρτυρες...
μα δεν θυμάσαι;
[color=red]...είχε ματώσει το φεγγάρι όταν μας άκουσε...
μπορεί από την ντροπή του...μπορεί και όχι...[/color]
είχαν γίνει [color=blue]γαλάζια[/color] τ'αστέρια...
και [color=purple]μοβ [/color] ο ουρανός...
είχε πάψει η γη να γυρίζει...
κι ο χρόνος να κυλά...
το νερό έβραζε μέσα στην νύχτα...
κι ο ήλιος δεν ξαναφάνηκε ποτέ στον ουρανό...
έμειναν μόνο τα σύννεφα που το έπαιζαν κουφοί θεατές...
Ρώτα τους...
θα στο πουνε...
το θυμούνται...
δεν είναι άνθρωποι...
να ξεχνάνε ότι εκείνοι θέλουν...
Θυμήσου...
εκείνο το βράδυ ράγισε η γη
έγινε σεισμός...
τουλάχιστων 10rixter...
μα εμεςίς δεν ραγίσαμε τότε...
γιατί τώρα;
αντέξαμε την καταστροφή
μα φοβόμαστε τον θάντατο...
[color=red][B]γιατί; Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-09-2007 |