Οι Αλιμονοι (οι φοβίες )new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -κύγιε ψηλέα, φαίνεται πως έχουμε πολλούς φίλους που δεν τους ξέγουμε
-τι εννοείς μωρή μπαμιομούρα να πούμε?
-εννοεί φαντάζομαι τα διαφημιστικά των υποψηφίων..
-εμένα με ξέρουνε και μου τα στέλνουνε να πούμε..
-ποιοί σε ξέγουνε βγε άγνωστε κοντογεβυθούλη?
-μα δεν βλέπετε πως τα στείλανε στ όνομα μου?
-μα δεν έχεις όνομα συγκάτοικε, όπως κι εγώ άλλωστε...
-μα γράφει απ έξω ¨προς αλίμονους¨ να πούμε..
-μα οι πιο πολλοί ¨αλίμονοι¨ είμαστε βγέ μίνι πουγέιτζεγ ..
-μα δεν μπορεί να στέλνουνε έτσι στα κουτουρού να πούμε..
-εδώ στέλνουνε και σε πεθαμένους συγκάτοικε..
-ε τότε δεν πάω με τίποτα να ψηφίσω
-γιατί βγέ ανώνυμο βλήτο δεν θα πάς?
-φαντάζεσαι τι θα γίνει αν τεζάρω πριν τις ερχόμενες εκλογές
και ξέρουνε ότι ψήφισα σε τούτες?
-δηλαδή τι θα γίνει ?
- θα με βάλουνε να ψηφίσω και πεθαμένος
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2007 |