προς το παρόν Δημιουργός: silmariel Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Προς το παρόν αυτά
τα ίδια χάλια που ήξερες
εκείνα τα παλιά
βέβαια βρήκα καινούργιους τρόπους να χάνομαι
πιό σκληρούς τώρα
αυτά παθαίνεις αν συνηθίσεις
που λές
όσο λιγότερο νοιάζεσαι
τόσο το καλύτερο
μα δε μαθαίνονται αυτά
μεγαλώσα τώρα
το μόνο που μπορεί να αλλάξει
είναι το ποτό που πίνω
ούτε εγώ
ούτε εσύ
μόνο οι καταστάσεις
οπότε
προς το παρόν αυτά
τα ίδια χάλια
λίγο χάος παραπάνω
έτσι,κουβέντα να γίνεται
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2007 |