γιατι? Δημιουργός: jimo_jo, dimosthenis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info κατασταση επειγοντος γιατι?
για να καψεις μια καρδια και μετα τι?
α-να-δα-σω-ση...
"και αμα πεθανεις εσυ μετα
νεα δεντρα θα ριζωσουν
πανω απτα πα-λιαα.."
να να .να ναα-να
να, να- να- να
μια φορμουλα εψαχνες σε να κοσμο φλου...
την ελευθερια γυρευες,
ωστοσο τον ποθο αποζητα-γεες...
αντιφατικος...
εισαι αντιφατικο-οος...
και αμα ολα γινονται
για μια στιγμη στον ηλιο
και αν αυτο που παιζει παντα...
ειναι το βινυλιο?
α-στοος..
εισαι ενας μικροα-στοος...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-09-2007 |