Μ' ένα τσιγάρο δανεικό Δημιουργός: ΝΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Μ’ ένα τσιγάρο δανεικό
καίω στα χείλη το θύμο
και με παράπονο πικρό
στο Χάρο ζητιανεύω
Χάρε απόψε που πενθώ
το γιο μου το μονάκριβο
παρ’ τη δική μου την ψυχή
ανταλλαγή ζητάω
Χάρε για μια φόρα και εσύ
ρίξε νερό μες στο κρασί
και στην πουτάνα τη ζωή
πρώτη φόρα αρνήσου
Χάρε για μια φόρα και εσύ
ρίξε νερό μες στο κρασί
και την πουτάνα τη ζωή
για χάρη μου αρνήσου
Μ’ ένα μπεγλέρι δανεικό
παίζω στα χέρια το θυμό
και με το δάκρυ τον καημό
στο Χάρο ζητιανεύω
Χάρε απόψε που πενθώ
το γιο μου το μονάκριβο
δώρο σου δίνω την ψυχή
κι αντάλλαγμα ζητάω [/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-09-2007 |