Αήτηττος Δημιουργός: SEIRIOS@, Χρήστος Θεοδοσίου ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΗΤΤΕΣ…. ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ! ΘΑ ‘ΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ !!! ΑΗΤΤΗΤΟΣ !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info AHTTHTOΣ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
TOY ΦΟΒΟΥ XTYΠOI ΔΕΝ ΣΚΙΡΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΕΙΔΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΗN ΠΛΑΤΗ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ
ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ Η ΚΟΡΥΦΗ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ'
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ 'ΜΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΖΩΗ
R
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΘΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑ
MONO ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑ
ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΑ ΠΟΤΕ OYTE KAI ΛΥΓΙΣΑ
ΕΔΩΣΑ ΤIΣ ΜΑΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑ
ΕΔΩΣΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΔΕΝ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΣΤΗ ΓΗ
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠO ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ
ΜΕΣ' ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ Η ΚΟΡΥΦΗ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ'
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ'ΜΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΖΩΗ
Στίχοι/Μουσική
Χρήστος Θεοδοσίου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2007 |