Οι Αλιμονοι (η επόμενη μέρα)-e- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-σσσσς..μη τον ξυπνάτε χανούμ είναι χάλια..
-μωγέ θέλω να τον χογέψω στο ταψί τον πγασινοκώλη..
-είναι αμαρτία κυρία μου,έχει ζαρώσει στο κρεβάτι ,δεν τον βλέπετε?
-ζαγωμένος είναι και όγθιος έτσι κι αλλιώς..
-μα και εμείς με το ζόρι βγήκαμε κυρία μου....
-σύγιζα και με καισαγική βγήκατε ,αλλά ο χοντγός σας είχε πιο πολύ βάγος από τον λιγνό τους..
-γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
-ααααα,..ξύπνησε ο ανογεχτικός !
-πάρτην από μπροστά μου την Κουκουετζού μη την σκίσωωωωωωωωω
-έπγεπε να πάγετε ένα μάθημα και οι δυό σας κοντοστούπη..
-γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
-μήπως έχει καλαζάγ κύγιε ψηλέα μου?
-μπά δεν νομίζω,έχει κάνει όλα τα εμβόλια του,όπως με διαβεβαίωσε ο κτηνίατρος
-γκρρρρρρρρρρρρ
-υπάγχει όμως ελπίδα και για το ΠΑΣΟΚ που έγινε..ΣΟΚ βγέ μύγα τσέ τσέ
-μη τον εξοργίζετε άλλο κυρία μου,θα σας δαγκώσει..
-έχετε ένα πιο χονγτγό για να γίξει κάτω τον άλλο χοντγό..
-γκρρρ..ποιόν μωρή μπαμάρω να πούμε?
-τον Βενιζέλο βγε φυτοφάγμακο,είναι βαγέων βαγών..
-δηλαδής πώς θα ρίξει τον άλλο χοντρό να πούμε?
-…σε αγώνα Σούμο φυσικά ..
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-09-2007 |