Χλωμό φεγγάρι Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi -α- όπως αφιερωμένο... καλό σας ξημέρωμα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στου ουρανού σου τη νύχτα
ζωγραφίζω πορεία
πόσο νοιώθω απόψε
το φεγγάρι χλωμό
και μου λένε τ' αστέρια
μια παλιά ιστορία
για ένα πάθος, μια αγάπη
σ' ένα ψεύτη καιρό
την χλωμάδα του πήρα
χθες παράξενη η νύχτα
του κρατούσαν τ' αστέρια
και εγώ συντροφιά
το Φθινόπωρο φταίει
στο κρασί που το ήπια
το κοιτούσα για ώρες
και εσύ πουθενά
ξάφνου σαν να το είδα
να μου γνέφει με χάρη
να σε είχα μακάρι
στην δική μου αγκαλιά
[B]Άθη Λ. [/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2007 |