Γυναίκα Δημιουργός: Deva Αθήνα, 24/07/2003. Φουσκωμένο και οξύ... ε... οκ, ίσως υπερβάλλω λίγο :) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σχήμα δέν παίρνουν οι μορφές μες στο μυαλό μου
κι όμως, τα πάντα που έχω δεί βρίσκονται εκεί
γυρίζουν σκέψεις, κάποια ανάμνηση θολή
χιλιάδες λέξεις, κάποιο αρχαίο πρόσωπο σου.
μιλάς, μα ήχος δεν υπάρχει να με φτάσει
και πλησιάζεις μα σε χάνω πιό πολύ:
Απ' τη ματιά σου κάθε ανάμνηση έχει αδειάσει.
Κάθε φορά που αλλάζεις πρόσωπο τρομάζω,
σε χάνω, κάπου ξαφνικά σε ξαναβρίσκω
σε νέο κορμι με άλλο μυαλό για να γνωρίσω
μα πάντοτε δειλή, βουβή, χαμένη
να ζείς τις ίδιες ιστορίες και σου αρέσει
να κρύβεσαι πίσω απο πέπλα μυστηρίου
μα εγώ σε βρίσκω πάντοτε στην ίδια θέση.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-11-2004 | |