Σε σένανε η σκέψη μου παιδί μου (περίμενε) Δημιουργός: Γιαννης Στιχακης Είμαι έτοιμος ξανά … Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε σένανε η σκέψη μου παιδί μου
πως άστραψε και βρόντηξε η φωνή μου
στο να μου χέρι το πανό κρατάω
μέχρι που ξέχασα από πότε έχω να φάω
στάζει το δάκρυ και ο ιδρώτας αγκαλιά
όσες φορές ανέβηκα , γλιστρούσαν τα σκαλιά
κι αν κατάφερνα τη πόρτα να την φτάσω
μια ανάσα , κι ο αέρας πριν τελειώσει να προφτάσω
και στο γραφείο η δερμάτινη καρέκλα
στριφογυρίζει ανέμελα και τρίζει σούρτά φέρτα
γραβάτα άρωμα κοστούμι από Σατέν
σαν σου μιλούν χαμογελούν και ψέματα σου λεν.
Σε σένανε η σκέψη μου παιδί μου
η αγάπη η αγωνία μου ο αγώνας η ζωή μου
περίμενε, περίμενε, περίμενε, μια μέρα
θα μετανιώσουνε πικρά που έτσι μας κάναν πέρα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-09-2007 |