Πλαϊ σου ταξίδευα Δημιουργός: margatsif, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Μα.......είχες τον άνθρωπό σου! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήρθαν στιγμές που δίψαγα
να δω το πρόσωπό σου
που ΄χα ζωή σα θρύψαλα
μα είχες τον άνθρωπό σου.
Ήρθανε βράδια αφώτιστα
που σ΄ ήθελα κοντά μου
με χείλη τόσο απότιστα
χάνοντας τα σωστά μου.
( ρεφραίν )
Πλαϊ σου ταξίδευα
και με παγίδευα
σ΄ ένα καράβι ονείρου
που έπλεε κοντά σου.
Ήρθαν στιγμές που πόνεσα
ζητόντας την αφή σου
μα να ηρεμήσω φρόντιζα
αλλού ήταν η ζωή σου.
Ήρθαν στιγμές μαρτύριο
που έκλαψα μανιασμένα
μα ποίημα ευχετήριο
σου έγραψα στα χαμένα.
( ρεφραίν )
Πλαϊ σου ταξίδευα
και με παγίδευα
σ΄ ένα καράβι ονείρου
που έπλεε κοντά σου.
04 - 10 - 2007
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-10-2007 |