Η Έρη Δημιουργός: prang, Σπύρος Τζώρτζης Απλώς και μόνο συνέβαινε να συμμετείχε με τον τρόπο της σε μια περίεργη περίοδο της ζωής μου. Να το ξεκαθαρίζουμε.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μου το είπε ένα κορίτσι πως για μένα
Κανένας τους δεν θα σκιστεί
Και πως για μένα κανένας τους δεν θα μου πει
Καλή κουβέντα, για τα ρούχα που φοράω
Για τα μάτια, εκείνα που εγώ τόσο αγαπάω
Μα δεν σε πάω, αν κάνεις σαν μωρό παιδί
Με μόνη αγάπη το χαρτί, χωρίς εσένα
Για πες μου τι θα καταφέρω
Μόνο τον θάνατο θα φέρω στο σχολείο
Στο πορνείο που πηγαίναμε πρωί
Μέσα στη βουή η φωνή μου
Μέσα στη φωνή η ψυχή μου
Έλα τώρα μην γκρινιάζεις
Σταμάτα να αυθαδιάζεις
Φτάνει πια, τελειώσαμε όλοι μαζί σου
Έλα τ' άλλο καλοκαίρι
Πάω να δω ένα κορίτσι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2007 |