Καλωσόρισες έρωτα Δημιουργός: whitetiger σ' ένα τέλος πάντα υπάρχει μια αρχή...Όσο κι αν αργήσει πάντα έρχεται... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαλαματένιοι άγγελοι
ψέλνουν την ομορφιά σου
το θαύμα ξετυλίγεται
χαρά μου η χαρά σου.
Έρωτας , μίσος και θυμός
ασύνδετα ενώσαν
τα δυό κορμιά, τις δυό ψυχές
και την αγάπη δώσαν.
Ρέουν στα μάτια δάκρυα
και τρέμει το κορμί μου
γεννιέται η ενδελέχεια
σε θέλω στη ζωή μου.
Λευκό είναι το βλέμμα σου
ζεστή ειν' η καρδιά σου
με δέχτηκε, μ' ανάδυσε
στο φως, στην αγκαλιά σου.
Είθε το αίσθημα αυτό
αιώνες να κρατάει
έρωτα να 'χει η ψυχή
τον κόσμο ν' αγαπαει... Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2007 |