Το απόλυτο ταξίδι που δεν έκανα ακόμα Δημιουργός: KTiNoS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το απόλυτο ταξίδι που δεν έκανα ακόμα,
θα είναι εκείνο που όταν θα το σκεφτώ θα πω …ε αυτό δε γίνετε και μετά θα μου κολλήσει στο μυαλό και θα με τρώει για μήνες, ίσως και χρόνια.
Το απόλυτο ταξίδι θα είναι σε μέρη και πολιτισμούς …άλλους !
Το απόλυτο ταξίδι θα με αλλάξει για πάντα σαν μοτοσικλετιστή και σαν άνθρωπο.
Το απόλυτο ταξίδι δεν μπορούν να το οραματιστούν ή να το καταλάβουν οι … βολεψάκιδες.
Το απόλυτο ταξίδι σχετίζετε μόνο με τη ζωή.
Το απόλυτο ταξίδι θα είναι κριμένο πάντα στο μέλλων και δε θα γίνει ποτέ γιατί θα είναι πάντα το επόμενο.
Όποιος ονειρευτεί το απόλυτο ταξίδι δεν θα ησυχάσει ποτέ.
Είτε το προσπαθήσει είτε όχι !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2007 |