Σταυροδρόμι Δημιουργός: tom ps Για όσα πράγματα θες πολύ,αλλά δεν έρχονται με τίποτα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένας δρόμος λασπωμένος
κι άλλος πιο βαθιά χωμένος
στο φωτισμό.
Περηφάνια πριν μια μέρα,
σφάλμα ίσως στον αέρα
με συλλαβισμό.
Πιο πικρό το βιαστικό,
καληνύχτα στο βυθό,
τραγουδάω πάλι.
Κι όταν αρχίζει η φυγή,
κρίνει,για να μην κριθεί
το βαμμένο κυάλι.
Πού να βαδίσω,
αν δεν κερδίσω
ό,τι απαιτεί η παρτίδα;
Πίσω απ΄το τζάμι
απλωμένο το χράμι
περιμένει τη λάθος σφραγίδα.
Ίσως κυνηγώ κάποιο φορτηγό
σε μονόδρομο με στάχτη.
Τι κι αν προσπαθώ,θα παραδοθώ
στο σταυροδρόμι με το φράχτη.
Ίσως θέλω εγώ λάθος οδηγό
να μου βρει το κομμάτι.
Θα σε καρτερώ με κομμένο το φτερό
σ'ένα πέλαγο γεμάτο με απάτη. Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-10-2007 | |